Wie verdient er volgens jou een gratis website en/of logo?

Ken je een onderneming die wel een nieuwe website kan gebruiken, maar hier echt geen budget voor heeft? Bijv. een stichting of een goed doel, of iemand die altijd klaar staat voor anderen, en nu zelf eens in het zonnetje gezet mag worden? Of wil je zelf een nieuwe start maken na een moeilijke periode? Voor bijzondere projecten biedt ik een gratis website aan en eventueel ook een gratis logo.

Inspiratie en motivatie

Als freelance webdesigner en grafisch vormgever heb ik de mogelijkheid om mensen te helpen, zonder dat het mij veel kost (hooguit wat tijd). Ik heb vaak gemerkt dat de waardering die ik hiervoor terug krijg, mij inspireert en motiveert. Bovendien is elke opdracht weer leuk en leerzaam. Op deze manier wil ik me inzetten voor mensen en ondernemingen die het goed kunnen gebruiken en die zich inzetten voor anderen of voor de maatschappij.

Kennis van webdesign is niet nodig, tijd en inzet wel!

Ik verwacht niet van de ondernemer dat hij/zij verstand heeft van websites en internet. Maar wel dat hij/zij zelf inzet toont, door mee te denken en een goede inhoud voor de website samen te stellen (en de website te blijven onderhouden). Inzendingen van ondernemers die simpelweg geen tijd hebben om aan een website te werken, worden uitgesloten.

Planning

Aangezien ik dit soort projecten naast mijn gewone werk doe, zullen betaalde werkzaamheden altijd voorrang krijgen. Hoewel een website meestal binnen een maand klaar staat, kan ik geen garantie geven op de planning. De planning is ook zeer afhankelijk van de inzet van de organisatie (tijdig reageren op vragen en aanleveren van materiaal etc). 'Haastklussen' worden uitgesloten.

Hoe werkt deze sponsoractie?

Ken je een persoon, project of onderneming die het echt verdient, lees dan de tekst hiernaast goed door, en stuur je motivatie in via onderstaand formulier.

Onder de inzendingen kies ik de meest inspirende verhalen uit. Mocht ik op dat moment tijd hebben om een project op te pakken, dan neem ik binnen drie weken na de inzending contact met je op. Hoor je binnen drie weken niets, dan is je inzending helaas niet gekozen.

Aanmelden

Stuur een bericht via het contactformulier op Kimdesign.nl.

Beschrijf in je bericht duidelijk wat er nodig/gewenst is, voor wie het bedoeld is en waarom het volgens jou een bijzonder persoon of project is. Hoe meer informatie ik heb, hoe beter ik het kan beoordelen.

Kijk op mijn website voor meer informatie en voorbeelden: DesignstudioTwente.nl